Wątek: Tanie pożyczki z/bez BIK przez internet
Witam, jakie są Tanie pożyczki z/bez BIK przez internet? Na jakie firmy zwracać uwagę? możecie mi polecić coś w tym temacie? Byłbym naprawdę wdzięczny.
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Forum Kołobrzeg » Aktualności z Kołobrzegu » Tanie pożyczki z/bez BIK przez internet
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Witam, jakie są Tanie pożyczki z/bez BIK przez internet? Na jakie firmy zwracać uwagę? możecie mi polecić coś w tym temacie? Byłbym naprawdę wdzięczny.
Z pewnością nie na takie. Właśnie tak ludzie pakują się w kłopoty, przez dziwne instytucje udzielające pożyczek zez problemu każdemu, a koszty i konsekwencje wyciskają do ostatniej kropli. Pracuję w bankowości od 10 lat. Wierz mi, że nie warto nawet się zastanawiać.
Z pewnością nie na takie. Właśnie tak ludzie pakują się w kłopoty, przez dziwne instytucje udzielające pożyczek zez problemu każdemu, a koszty i konsekwencje wyciskają do ostatniej kropli. Pracuję w bankowości od 10 lat. Wierz mi, że nie warto nawet się zastanawiać.
Popieram w całej rozciągłości.
Jeżeli chcesz pożyczyć pieniądze, to szukaj w banku, tam najpewniej.
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Forum Kołobrzeg » Aktualności z Kołobrzegu » Tanie pożyczki z/bez BIK przez internet
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,012 sekundy, wykonano 10 zapytań ]
Partnerzy forum: Sylwester | SPA Nałęczów | Sopot Forum | Forum Zakopane | Kołobrzeg | Mielno | Łeba | Władysławowo | Dźwirzyno | Dziwnów | Krynica Morska | Międzyzdroje | Darłowo | Pobierowo | Sopot